ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА МИ ДАДЕ СЪВЕТ ИЛИ ПОНЕ ДА КАЖЕ КАКВО ДА ПРАВЯ, ЛАМПИчКАТА ЗА КОДА НЕ МИ ГАСНЕ И НЕ МОГА ДА ЗАПАЛЯ КОЛАТА. А ПОНЯКОЙ ПЪТ МИ ЗАПАЛВА И МИ ИЗГАСВА СЛЕД ТОВА КОЛАТА. МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕТЕ КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Известие
Collapse
No announcement yet.
мобилайзера не ми работи 155 1.7 TS 96
Collapse
X
-
Колега, на първо време е хубаво дакажеш какъв модел и коя година е колата.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Сигурен ли си че е от имубилайзера проблема?Ако не си по добре махни акомулатора от колата и свържи дватв кабела които са за акомулатора на късо за да се изтощи батерията на памета на компютъра (около 2-3 дни) и след това като поставяш акомулатора се увери че клемите са добре стегнати и по веригата няма хлабава връзка защото хлабавата връзка дава информация на компютъра че колата се кръде и той съответно блокира имобилайзера а от няколко натрупани грешки накрая блокирва напълно.А ако трябва да се маха имубилайзера е голяма хуркаУспех дано имаш късмет при мен се оправи точно тъка а имах същият проблем.Оказа се че е от хлабава клема на акомулатора
Alfa 155 2,5TD
Comment
Comment